RENOMIRANI PROIZVOĐAČI.

Surađujemo samo sa najboljima u svojoj branši. Kvalitet na prvom mjestu.

null

WABCO

Wabco je svjetski lider na polju kočnica i stabilnosti za komercijalna vozila. Skoro pa 150 godina Wabco neprestajnorazvija i proizvodi komponente za vodeće proizvođače kamiona, autobusa i prikolica. Prvi ABS sistem za komercijalna vozila su razvili već 1981. godine a ubrzo za tim i sve ostale sada već poznate sustave kao što su ECAS, EBS itd…

null

BOSCH

Bosch je jedna od najvećih svjetskih industrijskih tvrki s više od 250.000 zaposlenika i jedan od najkvalitetnijih svjetskih proizvođača i inovatora u auto industriji. Ponuda Bosch rezervnih dijelova sadrži: visoko kvalitetne rezervne dijelove diesel sustava, sustave ubrizgavanja benzinu, akumulatore, alternatore, pokretače, dijelove elektrike, lambda sonde, kočne sustavi, svjetlosnu opremu, potrošni materijal (grijače, svjećice, remenje, filtere, metlice brisača...)

null

BEHR

BEHR Od svoga osnutka 1905. godine, Behr je narastao iz male obiteljske firme u svijetskog lidera na polju sistema za hlađenje motora. Behr rashladni sistemi koriste svi europski proizvođači vozila kao što su Mercedes-benz, MAN, DAF, Scania itd…

null

ZF

ZF je vodeća grupacija u svijetu na polju prijenosa i ovjesa vozila. Pod grupacijom ZF se nalazi poznati brandovi kao što su Sachs, TRW, Lemforder i Boge. Sa prometom preko 40 miliardi Eura i 135.000 zaposlenih nalazi se u samom vrhu svijetske liste proizvođača dijelova. Svake godine u istraživanje i razvoj ulažu 5% godišnjeg prometa (1.4 miliarde 2015.).

null

KONSBERG

Konsgberg je Norveška firma i jedan je od vodećih svijetskih proizvođača sistema za kontrolu transmisije, spojnica, crijeva i sl. Već preko pola stoljeća firma Konsgberg sudjeluje u razvoju automobilske industrije.

null

VIGNAL

Vignal je Francuska firma sa iskustvom preko 100 godina u proizvonji rasvijete za automobilsku industriju. Vodeći svijetski proizvođači koriste Vignal proizvode na svojim vozilima. Prva je firma koja je uvela 100% LED stoplampe na tržište.

null

FTE AUTOMOTIVE

FTE AUTOMOTIVE je svijetski vodeći proizvođač hidrauličnih komponenti kočenja i hidrauličnih prijenosa. U suradnji sa svim vodećim proizvođačima vozila dolazi do kontatnog usavrđavanja proizvoda i novih tehnoloških rijeđenja.

null

DINEX

Dinex je Danska tvrtka koja razvija i proizvodi kompletne ispušne sisteme za sva komercijalna dizel vozila. Korištenjem najkvalitetnijih materijala osigurava se dugovječnost svih komponenti što se i potvrdilo u prvoj ugradnji kod mnogih europskih proizvođača kamiona.

null

RINGFEDER

RINGFEDER Od svoga odsnutka davne 1922. godine Ringfeder vučne kuke odlikuje apsolutna sigurnost i puzdanost.

null

FEBI

Febi Bilstein je firma osnovana 1844. godine i tokom godina je postala jedan od vodećih svijetskih proizvođača rezervnih dijelova za nezavisno tržište. U ponudi se nalazi preko 20.000 artikala za putnička i komercijalna vozila.

null

PRIME RIDE

Prime Ride zračni jastuci su dio ContiTech grupacije. Taj brand je nastao preuzimanjem Vayance kompanije koja je bila dio Goodyear grupacije. Sva proizvodnja se odvija u Goodyear tvornici u Sloveniji. Prime Ride zračne jastuke odlikuje širok asortiman i vrhunski omjer kvalitete i cijene.

null

TRW

Već više od 100 godina TRW ime je mjerilo za kvalitetu, inovacije, sigurnost i dugotrajnost. TRW sudjeluje u razvoju auto industrije od samih početka kao dobavljač drvenih točkova za Ford Model T, pa od sudjelovanja u razvoju ABS, prve letve volana, keyless sistema itd... Danas TRW u komercijalnom sektoru vozila nudi proizvode kočnica, upravljanja vozilom i suspenzije. Svi ovi proizvodi su prisutni i prilikom prve ugradnje u vozila.

null

KNORR-BREMSE

Već preko 110 godina Knorr-Bremse je pionir u razvoju, proizvodnji i održavanju vrhunskih kočionih sistema za željeznički i komercijalni cestovni promet. U ponudi su kompletni kočioni sustavi za kamione, autobuse,prikolice i poljoprivredne mašine. Lider je u polju elektro kontrole kočenja i sustava zračnih kočnica. Firma zapošljava preko 24.000 sa godišnjim prometom oko 6 miliardi eura.

null

MAHLE i KNECHT

Dovoljno je reći da svaki drugi motor na svijetu se sastoji od Mahle komponenti. Firma koja je osnovana davne 1920. godine je sada jedan od globalnih lidera u proizvodnji i razvoju automobilske industrije sa prometom oko 10 miliardi eura.

null

CONTITECH

1933. godine Contitech postaje tvrtka koja je prva razvila zračne jastuke za komercijalna vozila. Danas Contitech razvija i proizvodi zračne jastuke za sve proizvođače europskih komercijalnih vozila. Preuzimanjem tvrtke Phoenix samo se nadalje proširio asortiman i ponuda zračnih jastuka za sve aplikacije kamiona, autobusa, prikolica i vozačkih sjedišta.

null

MIBA

Miba je tehnološki lider u proizvodnji ležajeva motora. U proizvodnji se koriste najsuvremeniji materijali koji u kombinaciji sa vrhunskom proizvodnjom osigurava visoko kvalitetni proizvod.

null

KS

KS Sa iskustvom od preko 100 godina u proizvodnji komponenti za motore sa unutrašnjim izgaranjem KolbenSchmidt je izrastao jednog od glavnih dobavljača svim proizvođačima motornih vozila. U ponudi se nalaze dijelovi za preko 2000 različiti motora.

null

DT

DT Sa više od 30.000 različitih artikala za komercijalna vozila DT je postao jedan od vodećih brandova na nezavisnom tržištu.

null

ROTA

ROTA Rote već preko 70 godina se bavi proizvodnjom spona volana i ovjesa za komercijalna vozila. U asortimanu se nalazi preko 10.000 artikala vrhunske kvalitete. Stalnim ulaganjem i mnogim patentima Rota proizvodi su našli svoje mjesto u prvoj ugradnji kod mnogih renomiranih proizvođača vozila.

null

TIMKEN

TIMKEN Davne 1989. godine Timken je prvi patentirao konusno-valjkasti ležaj koji je i dan danas osnovni dizajn ležaja točka. Zbog vrhunskog poznavanja metalurgije, tribologije i mehaničkih sistema Timken ležajeve odlikuje visoka preciznost i premium kvalitet.

null

CORTECO

Corteco je firma specijalizovana na polju dihtovanja i vibracija za automobilski industriju. U ponudi se nalazi 19.000 različitih artikala originalne kvalitete.

null

BF GERMANY

BF GERMANY Već više od 30 godina BF Germany isporučuje rezervne dijelove za komercijalne dizel motore. Na europskom tržištu BF Germany je poznat kao vodeći ditributer dijelova motora originalne kvalitete.

null

DAYCO

Konstantin ulaganjem Dayco uspjeva da ostaje u vrhu automobilske industrije. Visoko poznavanje pogonskih sistema omogućava im ravoj visoko inovativnih proizvoda.

null

VALEO

Najveći svjetski proizvođač kvačila i brisača za prvu ugradnju. Neupitnu kvalitetu Valeo proizvoda potvrđuje činjenica kako se svakom drugom automobilu u Europi i u svakom trećemu svijetu pri proizvodnji ugrađuje Valeo kvačilo. Grupacija od 57.300 zaposlenih svoje inovacije i istraživanja provodi u 110 mjesta proizvodnje, 21 istraživačkom centru, 40 razvojnih centara i 10 distribucijskih platformi. U svijetu je svrstan kao jedan od najvećih nezavisnih proizvođača rezervnih dijelova i opreme za motorna vozila. U tvrtki Produkcia d.o.o. možete pronaći gotovo sve proizvode iz Valeo programa kvačila i brisača za osobna i teretna vozila (lamele kvačila, korpe kvačila, ležajevi kvačila, zamašnjaci, setovi kvačila, žarulje, brisači (compact, silencio, x-trm, revolution, tir) i dr....

null

HELLA

Od svoga osnutka 1905. godine, Behr je narastao iz male obiteljske firme u svijetskog lidera na polju sistema za hlađenje motora. Behr rashladni sistemi koriste svi europski proizvođači vozila kao što su Mercedes-benz, MAN, DAF, Scania itd…

null

VICTOR REINZ

Brend Victor Reinz predstavlja dio povijesti automobilske Njemačke industrije koje je prisutno jo i dan danas. Od samih početaka automobilske industrije Reinz predstavlja najsuvremenije dihtunge koji se ugrađuju u vozila svih poznatih proizvođača.

null

SAF HOLLAND

SAF je vodeći europski proizvođač osovina i sistema ogibljenja za priključna vozila. 2006. godine udružuju snage sa američkom firmom Holland i na taj način postaju globalni lider u njihovoj branši.

null

ASPOECK

ASPOECK Sa iskustvom preko 35 godina u proizvodnji rasvijete i elektro komponenata Aspoeck je firma čije proizvode odlikuje visoka preciznost i savršenstvo. Vrhunski ravijetni proizvodi koji opravdavaju slogan „Umjetnost osvijetljavanja“.

null

METOMETER

MOTOMETER Već preko 100 godina firma Motometer je poznata na tržištu kao sinonim za kvalitetu na polju mjerenja i dokumentacije podataka vozila.

null

SAMPA

SAMPA Firma sampa je osnovana 1950. godine. Danas ima u ponudi preko 30.000 različitih artikala koje odlikuje OE kvaliteta, prihvatljiva cijena i dugi garantni rokovi.

null

MEKRA

Mekra Lang je obiteljska firma osnovana davne 1932. godine. Od male radnje u garaži nastaju u vodećeg proizvođača retrovizora za komercijalna vozila sa 20 fabrika u 14 zemalja širom svijeta.

null

HUTCHINSON

Povijest firme počinje čak davne 1850. godine. Tokom tih godina ova Francuska firma postaje jedan od glavnjih dobavljača svim vodećim proizvođačima vozila na polju dihtovanja, anitvibracije, prijenosa tekućina i pogonskih remenja.

null

VERIGA

Veriga je dobro poznata Slovenska firma za proizvodnju lanaca za razne namjene. Iskustvo od skoro 100 godina je napravilo Verigu u jednu od najpoznatijih firma na polju lana za snijeg u Europi za sve vrste vozila, od putničkih pa sve do građevinskih mašina.

null

MONROE

MONROE je kompanija osnova davne 1916. godine a dans je to sinonim za vrhunski proizvod ogibljenja teretnih vozila. Dokaz kvalitete je prisutnost u prvoj ugradnji kod brendova kao što su DAF, Scania, Renault i Volvo. U ponudi se nalaze od najmanjih amortizera sjedišta pa sve do amortizera šasije za sva komercijalna vozila.